Vraag nu een offerte aan! 


Bel 020 - 636 6634

Vraag nu een offerte aan! 


Bel 020 - 636 6634

Vraag nu een offerte aan! 


Bel 020 - 636 6634

 

Algemene Schoonmaak

Een schone omgeving is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft nog veel meer voordelen. In een schone, heldere en fris ruikende omgeving zijn mensen alerter en gemotiveerder, daarnaast leidt het tot meer werkplezier. Door gemotiveerde en betrouwbare medewerkers met duidelijke instructies op pad te sturen staan wij garant voor de kwaliteit van de schoonmaak. De grootte van het bedrijf garandeert de continuïteit in de schoonmaakdiensten. Bimal Schoonmaakdiensten heeft een professioneel team dat altijd voor u klaar staat
Door een jarenlange ervaring zijn wij een begrip voor het schoonhouden van:
 
  • Kantoorpanden;
  • Buurthuizen;
  • Kinderdagverblijven;
  • Peuterspeelzalen;
  • Scholen;
  • Schoon opleveren van nieuwbouw woningen en bestaande woningen;
  • Trappenhuizen;
  • Apotheken
  • Klinieken
  • Tandartspraktijken
Al onze schoonmaakwerkzaamheden geschieden met milieuvriendelijk middelen. Immers een schone werk- of leefomgeving zorgt voor een goede sfeer. Wilt u één van bovenstaande objecten door ons laten schoonhouden, dan kunt u middels de contactpagina een offerte aanvragen.

 

 

 

Vloeronderhoud marmoleum en linoleum vloer

Marmoleum is een decoratieve vloerbedekking en straalt warmte uit. Maar na verloop van enige tijd laat het zand wat onder schoeisel zit zijn sporen achter. Dit zand werkt als schuurpapier en de marmoleum zal dof worden. Bimal Schoonmaakdiensten voor het reinigen van al uw vloerenEen goede reinigingsbeurt is dan op zijn plaats. Wij verzorgen die reiniging. Allereerst wordt de vloer grondig gereinigd en vervolgens voorzien wij de marmoleum van een nieuwe waslaag. Zo kan de vloer er weer een poosje tegenaan.

Wilt u uw marmoleum vloer door ons laten reinigen, vraag dan een offerte aan.

 

Tapijtreiniging

Wij verzorgen ook het reinigen van uw tapijt. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen. Meubels worden door onze medewerkers zorgvuldig verplaatst. Wij gebruiken weinig tot geen vocht, waardoor het gereinigde tapijt vrijwel direct weer beloopbaar is. Er blijven geen resten achter, zodat het tapijt langer schoon blijft. Na het reinigen worden uw meubels door onze medewerkers weer op hun plaats teruggezet. De door ons gebruikte methode is milieuvriendelijk en uw tapijt oogt weer jaren fris en schoon.

 

 

 

Glasbewassing

Om uw gebouw te laten schitteren is het van belang dat uw ramen regelmatig worden schoongemaakt. Daarnaast zorgt een schone gevel voor een professionele uitstraling en biedt het een plezierige werkomgeving.Bimal Schoonmaakdiensten werkt met professionele apparaten en spullen
Ook zorgt het regelmatige schoonmaak van kozijnen, zowel van hout als van kunststof, ervoor dat er minder onderhoud nodig is.

 

Calamiteiten & Eenmalige schoonmaak

Na de oplevering is een gebouw niet gelijk gebruiksklaar. Of als u een gebouw verlaat is deze niet gelijk netjes en schoon. Integendeel! Vaak moet er nog veel schoon worden gemaakt. Bimal BV Schoonmaakdiensten maakt uw nieuwe gebouw snel en vakkundig klaar voor de inrichting of zorgt ervoor dat het gebouw dat u verlaat schoon en netjes opgeleverd kan worden. Een eenmalige complete schoonmaak, uitgevoerd door vakkundig personeel, voor oplevering van nieuwbouw, grote bouwprojecten, die een nieuwe huurder krijgen en het achterlaten van een oud gebouw i.v.m. verhuizing.

 

 

 

medewerkers van Bimal Schoonmaakdiensten hebben hart voor hun werk

Kauwgom verwijderen

Kauwgom is vaak een doorn in het oog. Om publieke ruimten representatief te houden verwijderen wij kauwgom op vakkundige wijze. Wij streven er naar zo min mogelijk overlast voor publiek of bezoekers te veroorzaken. Wanneer u een offerte wenst voor het verwijderen van kauwgom van uw stoep of trottoir, neem dan contact met ons op.

 

Graffiti verwijderen

Het professioneel verwijderen van graffiti vereist specifieke kennis en schoonmaak mogelijkheden. Bimal BV Schoonmaakdiensten heeft kennis van de ondergrond en verschillende soorten verf, zodat de juiste keuze aan reinigingsproducten en methode wordt bepaald. Zo verloopt het verwijderen op een goede manier.

 

Levering van toiletartikelen

Wij hebben een assortiment aan schoonmaak- en toiletartikelen dat wij aan onze klanten verkopen. U hoeft de deur niet uit voor toiletpapier, papieren handdoekjes, luchtverfrissers en andere toiletartikelen. Naast deze artikelen leveren wij ook middelen voor vloeronderhoud en andere professionele middelen en materialen. Alle artikelen proberen wij voor een zo scherp mogelijke tarief aan te bieden. Als u interesse heeft in een prijsopgave, kunnen wij u deze vrijblijvend doen toekomen.